Ať už si o Assassin's Creed Shadows myslíte cokoliv, tak jedno musíte uznat: Feudální Japonsko v dnešním dvouminutovém traileru vypadá krásně a láká na malebné jaro, léto a podzim, zatímco v zimě ukáže svou drsnost.

Video potvrzuje, že se svět bude s ročním obdobím a průběhem příběhu měnit. Japonsko uvidíme ve všech ročních obdobích. Vývojáři chtějí vytvořit dosud nejkrásnější svět s množstvím detailů. Ať už je to husté křoví, kde se můžete schovat, změna počasí a roční období, kvalitnější modely postav, mraky na obloze jdou ruku v ruce s dynamickým počasím, příroda... Zkrátka vše, na co se podíváte. To vše a mnohem více je možné díky zaměření na počítače a současnou generaci konzolí. Snad jen ten kůň by se mohl lépe pohybovat.

„Tento obrovský otevřený svět je plný nečekaných objevů a zázraků v době, kdy se krása, mír a tradice prolínají se zradou, násilím a válkou,“ láká Ubisoft do feudálního Japonska v Assassin's Creed Shadows. Hra vyjde 15. listopadu/novembra tohoto roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.