Ve studiu Coffee Stain do toho pořádně šlápli a chtějí ze své značky Goat Simulator vytěžit co nejvíce. Trhlé dobrodružství kozla nás bude chtít okouzlit v remasteru první dílu, zatímco na téměř 11 let staré konzole vyjde Goat Simulator 3.

Goat Simulator Remastered vrací zpět oblíbený chaotický sandbox s aktualizovanou grafikou, a ještě větším množstvím chyb. To si nevymýšlím, to opravdu stojí v tiskové zprávě vedle toho, že remaster zahrne i všechen dodatečný obsah, včetně obsahu z PC verze a mobilní verze.

„Remaster, o který nikdo nestál, přináší vše, co jste si na původní hře zamilovali a ještě víc,“ uvádějí vývojáři. Ti připravili vylepšený vizuál, aktualizované textury, nové zářivé nasvícení a zbrusu novou zeleň pro tu nejlepší technologii pokročilé simulace koz. Přepracované mutátory vám v praktickém menu umožní vybrat si jakoukoli kozu, po které toužíte.

Dodatečný obsah v remasteru:

  • „GoatVille“ - Velké jablko kozího simulátoru, jak by někteří řekli...
  • „Goat City Bay“ - pobřežní klenot severní části GoatAsie.
  • „Goat MMO“ - Fantasy dobrodružství napříč neznámými zeměmi.
  • „Goat Z“ - Dokážete přežít apokalypsu?
  • „PAYDAY“ - Shromážděte svou partu a připravte se na loupež!
  • „Waste Of Space“ - Prozkoumejte vesmírné končiny a zjistěte, jaké populární sci-fi odkazy se v nich skrývají...
  • „Buck to School“ - Z Goat Simulator Mobile, GoatVille high má ve městě nového sportovce.

Goat Simulator Remastered vyjde 7. listopadu/novembra 2024 na PC (Steam, Epic, Microsoft Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Druhou dnešní novinkou je příchod Goat Simulatoru 3 na PS4 a Xbox One. Stane se tak už 24. října/októbra tohoto roku. Půjde o další hru, jež vyjde na téměř 11 let staré konzole. To dokládá, že spousta hráčů nadále hraje na starém hardwaru a nepřešla na současnou generaci. Nedávno stejnou cestu zvolili v Electronic Arts u Star Wars Jedi: Survivor. Tam jsme se také dočkali překvapivého portu na old-gen.

Goat Simulator 3 původně vyšel v listopadu/novembri 2022 na PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5.