Konec trápení. Je čas jít dál, řekli si ve společnostech Square Enix a PlatinumGames, když se rozhodli vypnout servery neúspěšné hry Babylon's Fall. Online podpora skončí necelý rok po vydání, titul vyšel 3. 3. 2022 a servery budou vypnuty 28. 2. 2023 v 8:00 našeho času.

Vývojáři tedy ruší dříve slibovanou dlouhou podporu po uvedení na trh. Druhá sezóna skončí 29. 11. tohoto roku, jak bylo původně plánováno. Pak bude následovat ukončení prodeje Premium Battle Passu a závěrečná sezóna. V tomto období se má uskutečnit větší množství akcí a dalšího programu jako poděkování hráčům. Na prosinec jsou avizovány eventové mise a speciální odměny spolu s novoročními odměnami. V lednu 2023 dojde na druhou vlnu nových eventových misí a v únoru na třetí vlnu.

Od dnešního dne nebude možné zakoupit prémiovou měnu Garaz a rovněž dojde k ukončení prodeje digitální a fyzické verze Babylon's Fall na PC a konzolích PlayStation 5 a PlayStation 4.

Otázkou je, kolik hráčů hru skutečně hraje, protože za posledních 24 hodin bylo na Steamu současně zaznamenáno pouze devět lidí.

S Babylon's Fall se studio PlatinumGames (autoři série Bayonetta, Nier: Automata a Star Fox Zero) zaměřili na trochu jiné premisy než u předchozích titulů, a to na online kooperativní střety a různé zbraně. Leč po grafické stránce se titul vůbec nepovedl a hráče, jak vidno, nezaujalo ani velké grindování ve věži a nevyvážená obtížnost. Mrkněte na naši recenzi: