Skončila roční exkluzivita PC verze Kena: Bridge of Spirits na Epic Games Store a malebné dobrodružství bylo uvedeno do prodeje na Steamu, rovnou s 25% slevou, která je platná do 4. 10.

Titul původně vydaný pro PC a konzole PlayStation se u příležitosti ročního výročí dočkal nového bezplatného obsahu. Nejdramatičtější novinkou je rozhodně režim New Game Plus, ve kterém si budete moci prožít Kenino dobrodružství podruhé, tentokrát s vašimi oblíbenými magickými schopnostmi už od začátku.

Ruku v ruce s tím jdou i nové kosmetické předměty, jako například celé obleky pro hlavní hrdinku, ale i čepičky pro roztomilá stvoření Rot, co ji na její cestě doprovází. A nově přidané talismany mají zaručit, že každý hráč bude mít příležitost přizpůsobit si svůj bojový styl.

Všechny tyto bonusové novinky můžete získat skrz plnění Spirit Guide Trials, což jsou speciální výzvy rozdělené do tří různých kategorií – Obstacle Courses, Wave Defenses a Boss Reflects.

Vývojáři ze studia Ember Lab se nechali slyšet, že toto nejsou veškeré novinky, které do hry přibyly, ale zároveň nedali o dalších vylepšeních jasné zprávy.

„Kena: Bridge of Spirits byla naší úplně první hrou, a jak se dá očekávat, pro všechny ve studiu hodně znamená,“ řekl spoluzakladatel Ember Labs Josh Grier. „To je jeden z důvodů, proč byl tenhle nový obsah vytvářen s láskou. Nemůžeme se dočkat, až si fanoušci zahrají režim New Game+, který hráčům, kteří hru dokončili, umožní znovu začít cestu Keny se všemi dříve odemčenými schopnostmi, vylepšeními, oblečením, Rotem a také s přepracovanými a náročnějšími bojovými střety.“