Uplynulo téměř půl roku od vydání posledního hrdiny, který si nesl číslo 30, a je to tu znovu. Blizzard nám po dlouhém napínání a odkládání představil našeho hrdinu číslo 31. Teorie fanoušků nebraly mezí a jak se nyní potvrdilo, dost jich hlavně v poslední době bylo pravdivých, takže vám představuji nového hrdinu Sigma.

Sigma byl představen rovnou s jeho dosti tragickým příběhem, který je už pomocí krátkých Origin Story představen klasicky ke každému novému hrdinovi. Sigma byl, nebo vlastně je astrofyzik, jenž zkoumal nejen gravitaci, ale hlavně černé díry. Avšak jeden jeho experiment se tak trochu zvrtl a jeho osobnost a realita se začaly rozpadat na kousíčky. 

Ona ale jedna osobnost převládla a byla to ta, jež chtěla jen a pouze násilí. Tímto se Sigma dostává do skupiny Talon a je dalším z řady záporáků, jako například Reaper nebo Doomfist.

Nic víc toho bohužel zatím nevíme, Blizzard si toto ještě nechává pod pokličkou, ale ani to nebude trvat dlouho a během toho týdne by jsme měli čekat nových informací, hlavně o tom, co vlastně náš nový hrdina všechno umí a kdy se budeme moct tak zhruba dočkat. 

Jediné, co fanoušci nejspíš vypátrali, je to, že by měl přidat do skupiny tanku. Víc bohužel zatím vše, na více informací si ještě bude počkat.