Společnost Wargaming přichází s letní aktualizaci konzolové hry World of Warships: Legends, která přináší významnou změnu a novinku. Výkonné lodě na VIII. úrovni (Tier VIII) se do hry dostanou již 25. července a přinesou s sebou vlnu 14 nových lodí dostupných v technologickém stromu a dostupnost prémiových lodí.

Tier VIII přichází do World of Warships: Legends jako nová nejvyšší úroveň lodí před legendárními loděmi. S touto novou úrovní přichází 14 lodí, z nichž 12 je k dispozici v technologickém stromu. Těchto 12 lodí, které zastupují čtyři různé národy (USA, Japonsko, Německo a SSSR) pokryje všechny druhy kromě letadlových lodí – mezi nejzajímavější patří americká bitevní loď Maine, německý křižník Roon a japonský torpédoborec Yugumo.

Hráči budou mít také možnost získat první loď VIII. úrovně, která bude k dispozici jako odměna za kampaň, a to impozantní francouzskou bitevní loď Republique, která bude k dispozici na konci pětitýdenní kampaně L'Ambassadeur. K dovršení těchto novinek ve hře se v ekonomice snižují náklady na vstup do bitvy pro lodě vyšších tierů a zvyšují se kreditové bonusy udělované za prémie tierů VII.

Se vším, co tyto nové lodě nabízejí, přináší Tier VII v průběhu této aktualizace navíc vylepšení matchmakingu, neboť vstupuje v platnost pravidlo +/- 1 Tier, které dává lodím tohoto nového tieru možnost bojovat o námořní nadvládu proti některým lodím Tier VII a Legendárním lodím.

World of Warships: Legends si zdarma zahrajete na posledních dvou generacích konzolích PlayStation a Xbox.