Oznámení Assassin's Creed Shadows vzbudilo zájem hráčů, tedy těch, kterým nevadí, že budou hrát za afrického samuraje. Ubisoft se však drží svého, a i v případě nového akčního dobrodružství připravuje dvě exkluzivní mise, stejně jako u Star Wars Outlaws od studia Massive Entertainment.

Mise nebudou uzamknuty pro jednu platformu. Místo toho je získáte jinak. Jedna je určena pro ty, co si hru předobjednají v jakékoliv edici. Druhá potom jen pro ty, co si koupí Season Pass, respektive dražší edice Assassin's Creed Shadows (Gold Edition, Ultimate Edition nebo Collector's Edition).

O misích Ubisoft prozradil první detaily. Za předobjednávku bude mise nazvaná Thrown to the Dogs. K tomuto úkolu se váže obrázek, na kterém vidíme hrdinku Naoe se psem po boku. V případě mise pro Season Pass budeme infiltrovat tajnou společnost zevnitř.

Jak vidno, Ubisoft si nevzal k srdci kritiku hráčů, která na francouzskou společnost mířila po oznámení exkluzivních misí ve Star Wars Outlaws.

Pokud zvažujete koupi dražší edice, tak si hru zahrajete tři dny před vydáním a získáte Season Pass s dvěma budoucími expanzemi.

VYSVĚTLENÍ ZMATKU KOLEM INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ

Internetem se šíří varovná zpráva, že Assassin's Creed Shadows bude vyžadovat trvalé připojení k internetu. Bez něj si prý nezahrajete. Není to ale pravda.

Ubisoft později vysvětlil, že internetové připojení bude potřeba pouze pro instalaci fyzické verze hry. Tím chce francouzská společnost pravděpodobně zajistit, že si všichni stáhnou verzi s prvním, takzvaným day one patchem. Ten většinou opravuje spoustu chyb a problémů. Ostatně, stejné to bylo u Avatar: Frontiers of Pandora a bude to tak i u Star Wars Outlaws.

Jakmile se hra nainstaluje, už nebude nutné být připojen k internetu. To potvrzuje i krabička hry.

Assassin’s Creed Shadows vyjde 15. 11. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S za 70 eur. Bohužel, české titulky mezi podporovanými jazyky uvedeny nejsou.