Po víkendu se vypnou servery veřejné bety Hyper Scape od Ubisoftu. Vývojáři nasbírali dostatek zpětné vazby a jsou rozhodnuti spustit svou frenetickou battle royale akci v plné verzi nejen na počítačích, ale také na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Všichni hráči se tak budou moci vydat do ulic futuristického města a bojovat o přežití.

Veřejná beta Hyper Scape bude vypnuta v pondělí ráno (v 9:00 našeho času). V plné verzi se free-to-play hra vrátí 11. 8. Půjde o verzi 1.0, která se pochlubí první sezónou. Ta je ve znamení nových herních zážitků, Crowncast funkcí a dalšího obsahu, včetně části příběhu a paměťových úlomků, které odhalí historii určitých postav a událostí.

Přečtěte si také: World of Warcraft má speciální battle royale s piráty

První sezóna Hyper Scape se jmenuje The First Principle a přináší zbrusu novou zbraň střední třídy nazvanou Dragonfly a nový Magnet hack, jenž využijete pro chycení nepozorných hráčů. Celkem se hráči mohou těšit na 11 zbraní a 11 hacků. Podrobnosti o nich ale v současné době neznáme. Místo toho víme, že kromě módů Solo a Squad Crown Rush dojde na časově omezené herní režimy. Opět ale chybí detaily.

Společně s první sezónou se dostane i na nové odemykatelné položky pro přizpůsobení prostřednictvím Battle Passu.

Pokud jste si titul zahráli ve veřejné betě a máte v plánu pokračovat v plné verzi, tak se vám přenesou všechny zakoupené nebo odemčené věci. Dokonce i když budete hrát na konzoli místo počítače. Hyper Scape totiž podporuje progres napříč platformami.

Na poslední víkend Ubisoft připravil speciální event s odměnou pro všechny, co budou Hyper Scape hrát nebo sledovat zápasy na Twitchi po dobu alespoň jedné hodiny. Všichni mají obdržet 600 Bitcrownů do plné verze.