Do bažin a dalších nechutných a nebezpečných míst se koncem letních prázdnin budou moci vypravit hráči v nativní verzi pro současnou generaci konzoli. Crytek dokončuje optimalizaci a vylepšení, aby mohl Hunt Showdown nabídnout na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Má to však svou cenu.

PS5 a Xbox Series X/S verze Hunt Showdown budou dostupné od 15. 8. letošního roku. Mezigenerační upgrade bude bezplatný a hráči bez potíží přejdou se svým postupem a dalším uloženým obsahem, včetně zakoupeného dodatečného obsahu. Avšak v tento den končí podpora PS4 a Xbox One verzí. Hra přestane na starých konzolích fungovat.

Konec podpory umožní Cryteku soustředit se na nový obsah. Podle slov generálního manažera Davida Fifielda má letošní léto zahájit novou éru kooperativní PvEvP akce, kterou nazývají opětovným vydání. Součástí nové éry budou menší i větší aktualizace s vylepšením a novým obsahem.

První velká aktualizace dorazí 15. 8. Zahrne novou mapu, vylepšení související s přechodem na CryEngine 5.11, nové uživatelské rozhraní a mnoho dalších novinek. Ty mají být postupně představovány.