Už dlouho německé studio Crytek avizuje velké změny v Hunt: Showdown. Dosud jsme ale věděli pouze to, že extrakční střílečka z roku 2018 přestane existovat na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Dnes se dozvídáme o nové kapitole, která hru vrátí v čase do Colorada.

V polovině nadcházejícího měsíce spustí Crytek hru Hunt: Showdown 1896. Půjde o novou kapitolu s úplně novým zážitkem. Boje budou přesunuty z bažin do Skalistých hor v Coloradu. Řeč je o mapě Mammon’s Gulch. Jde o rozsáhlý nový biom ve stínu mohutných coloradských hor. Dole bujné lesy, rokle a hluboké doly, zatímco nahoře vrcholky přinášejí vertikalitu a řadu nových taktických pozorovacích bodů pro lovce.

Kromě toho hráči budou moci bojovat v přepracované verzi původní mapy Bayou. Později dorazí vylepšené verze další map. Samozřejmostí jsou nové výzvy, pravidelné události a přidání dalších zbraní, postav či odměn.

Vše bude možné díky CryEnginu 5.1.1, ať už je to lepší grafika, zvukový design nebo výkon. Crytek láká na nativní rozlišení 4K a 60 snímků za sekundu na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X, zatímco na Xboxu Series S to bude 2K a 60 snímků. Všechny verze budou podporovat HDR.

Pistolnická PvPvE extrakční střílečka Hunt: Showdown 1896 vyjde 15. 8. letošního roku na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Stávající hráči získají upgrade zdarma.