Hackeři Call of Duty: Warzone sužují snad už od začátku, vývojáři tak museli zavést systém jejich eliminace, ten ale údajně spojuje do her s hackery i dobré hráče, kteří jsou kvůli němu chybně nahlašováni.

Potkat hráče třeba s aimbotem nebo wallhackem není ve Warzone zdaleka nadlidský úkol. Právě kvůli hackerům je ve hře implementován jednoduchý systém nahlašování. Stačí jen párkrát kliknout a nahlášení je na cestě. Jednoduchost systému v kombinaci s velkým množstvím hackerů způsobuje, že vysoké počty nahlášení mají i dobří hráči, kteří nespravedlivé praktiky nevyužívají.

ŠPATNÉ JE, ŽE TEĎ NEMŮŽU HRÁT S PŘÁTELI, PROTOŽE VE VŠECH MÝCH HRÁCH SE NACHÁZÍ NESPOČET HACKERŮ.

YOUTUBER TOMOGRAPHIC

Tito hráči si stěžují, kvůli vyššímu počtu nahlášení pak totiž hrají s dalšími hráči, kteří jsou také často nahlašováni, a právě ti často hackují. Ve videu o svém problému mluví youtuber Tomographic, ten podezřívá z nespočtu setkání s hackery právě větší počet nahlášení. Za tyto stížnosti by mohl moct systém „trust-factoru“, který by měl sloužit ke spojování pravděpodobných hackerů do stejných her. Dokud ale bude systém fungovat takhle, nevypadá to, že stížnosti vymizí.