Včera jsme během dvouhodinového zahájení Gamescomu mohli vidět minutu a půl dlouhý teaser trailer na hororovou fist-person střílečku Quantum Error, která se chystá pro PlayStation 5 a PlayStation 4.

Dnes na teaser navážeme plnohodnotnou gameplay ukázkou. Ta má téměř šest minut a dává nám lepší představu o atmosféře samotného titulu. Vývojáři z nezávislého studia Teamkill Media svou hru popisují jako kosmickou hororovou FPS, ve které hrajete za hasiče Jacoba Thomase ze San Francisca. Jacob je jednoho dne poslán k neštěstí v laboratoři. Jeho úkolem je uhasit podivný požár a zejména zachránit lidi.

Přečtěte si také: Quantum State je pokračování jedné z nejhůře hodnocených her roku 2023

Něco se ale stane a Jacob musí bojovat o svůj život s tajemnými nepřáteli. Nová ukázka se odehrává zhruba dvě až tři úrovně po začátku a Jacob musí najít svého parťáka a prozkoumat temné chodby laboratoře. Při tom se musí bránit děsivým a odolným protivníkům. Naštěstí má k dispozici slušný arzenál zbraní a několik nástrojů, které mu pomohou v průzkumu, včetně hasicího přístroje a paklíče.

Quantum Error nemá stanovené datum vydání. Dříve tvůrci tvrdili, že chtějí hru vydat koncem letošního roku, současně s uvedením PS5 na trh. To už asi neplatí.