Od září 2021, kdy byla hra oznámena, čekáme na nové informace o Marvel’s Spider-Man 2. Není tak divu, že se fanoušci chytají každého stébla a pídí se po důležitých detailech. Díky tomu jim neunikne téměř nic. Například nechtěné (nebo chtěné?) zmínky herců.

Očekávané pavoučí dobrodružství od Insomniac Games oficiálně vyjde na podzim 2023 pro PlayStation 5. Tony Todd na Twitteru na odpověď fanouška napsal, že měsíc vydání Spider-Mana 2 vypadá na září/september a masivní propagace se chystá na srpen. Jde o stejný měsíc, který dříve zmiňovaly různé zdroje. Mimochodem, v září 2018 vyšel předchozí díl.

„Radši se něčeho držte, protože to bude potřeba,“ dodal hlas Venoma v Marvel’s Spider-Man 2. Někteří sledující ho poté upozornili, že prozradil něco, co ještě nebylo oficiálně oznámeno. Na to už herec z filmů jako Četa, Candyman nebo Nezvratný osud nereagoval.

Tony Todd není jediný, kdo neudržel informace pod pokličkou, tedy za předpokladu, že má správné informace. Scenáristka Jamie Mayer dříve prokecla podzim 2023 jako termín vydání Yuri Lowenthal, jenž namluví Petera Parkera, prohlásil, že to bude úžasná hra. Jo, to není žádné tajemství, to očekáváme všichni.