Temná fantasy akční adventura Hellblade: Senua's Sacrifice z roku 2017 se povedla a dokázala zaujmout svým zpracováním a temnou atmosférou s příběhem keltské válečnice. U druhého dílu chtějí vývojáři pocity posunout na novou úroveň. Pro Senua's Saga: Hellblade 2 plánují realističtější zpracování a rafinovaný boj.

Melina Juergens, představitelka hlavní hrdinky jménem Senua, ve svém videu ukazuje, jak na tuhle roli trénuje. Ve videu říká, že britské studio Ninja Theory klade větší důraz na realismus. Z toho důvodu se rozhodla trénovat pěstní souboje a boj s mečem, aby její pohyby přenesené do digitálního světa byly co nejautentičtější.

Přečtěte si také: Intenzivní cesta pokračuje v čerstvě oznámené akci Senua's Saga Hellblade 2

V rámci tréninku se herečka dozvěděla detaily o různých bojových stylech a jak by měla používat jednotlivé zbraně. Aby se ale dokázala ohánět mečem a bojovat pěstmi, musela nejprve zlepšit svou fyzičku. Melina Juergens ovšem trpí bolestmi kloubů a kostí. Z toho důvodu se rozhodla cvičit vlastním tempem.

Do tréninku byl zapojen také C.C. Smiff. Ten pracoval mimo jiné na filmech ze série Star Wars a seriálu Hra o trůny.

Na závěr je nutné poznamenat, že Melinda není profesionální herečkou. Původně měla být pouze záskokem, ale své dovednosti zdokonalila natolik, že přes motion capture zaznamenala všechny pohyby keltské válečnice pro první díl. Jak vidno, práci na dvojce bere velmi vážně.

Senua's Saga: Hellblade 2 nemá stanovené datum vydání, hra je ve vývoji pro PC a Xbox Series X/S.

Přečtěte si také: Project Mara od tvůrců Hellblade se odehrává pouze v bytě