Zdá se, že rok 2019 se stává rokem starých her. Častěji a častěji se setkáváme s grafickými remastery starších her, aby hráči zažili trochu té nostalgie, případně aby si hru zahráli noví hráči s vylepšenými HD texturami.

Úspěšná strategie Commandos 2 není výjimkou a nedávno nám byl představen trailer na HD remaster. Pokud byste náhodou Commandos 2 neznali, jedná se o taktickou stealth strategii, kde ovládáte elitní skupinu Commandos, která se musí pustit hluboko do nepřátelského území a využít své odborné znalosti k dokončení řady notoricky náročných misí ve druhé světové válce

Remaster se týká i hry Praetorians, která zakládá na bojích římské říše. Ve hře zaujmete své místo v rozvíjející se římské říši tím, že dokážete svou hodnotu na bitevních polích v Egyptě, a taktéž v křížové výpravě a to vše proto, abyste se stali císařem. Na rozdíl od Commandos 2 se spíše jedná o strategii v reálném čase.

Již z názvu obou trailerů se dá usuzovat, že více o hrách se dozvíme na Gamescomu, který je již příští týden. Nicméně už teď víme, že vydání bychom se měli dočkat koncem tohoto roku.