Začátkem měsíce pohltila ostrov ve Fortnite obrovská černá díra, aby mohl vzniknout úplně nový ostrov v rámci druhé kapitoly. Uplynulo jen několik týdnů a Fortnite se znovu mění. Tentokrát byla hra aktualizována o událost pojmenovanou Fortnitemares, která na mapu vypustila strašidelné bytosti v podobě zombíků připomínajících dýně, vlkodlaků a démonického bosse přezdívaného Král bouřek.

Pro „Storm Kinga“ byl dokonce vytvořen nový herní režim. V něm se musejí hráči spojit a spolupracovat, aby tohoto démonického bosse zničili. Do cesty se jim ale postaví hordy nemrtvých. Dle vývojářů jde o vyčerpávající výzvu, která ale přináší zajímavé odměny, včetně velkého množství zkušenostních bodů. Půjde do toho?

Událost Fortnitemares je dostupná do 4. listopadu/novembra v PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS a Android verzích hry Fortnite. Očekáváme, že se poté ostrov vrátí do normálního stavu. Současně ale tento event dokazuje, že je Epic nadále otevřen změnám, což hráči jistě ocení. Tak uvidíme, zda bude letošní Fortnitemares lepší než ten předchozí.