Informace pocházejí od důvěryhodného zdroje.

Vývojáři z Rockstar Games mají údajně reagovat na zájem o kryptoměny a přidat tuhle měnu do nového Grand Theft Auto. V GTA 6 máme za splnění některých misí místo in-game dolarů dostat in-game měnu podobnou bitcoinu. Tyto peníze bude poté možné vyměnit za dolary ve směnárně a samotná kryptoměna má být ve hře důležitou měnou.

Bitcoiny mají ve světě GTA 6 platit zejména vysoce postavení lidé, kteří chtějí, aby jejich transakce nebyly vystopovatelné. Z tohoto pohledu dává zařazení kryptoměny do gangsterské akce smysl.

Přečtěte si také: GTA 6 je ještě daleko. Take-Two do března 2022 vydá 21 her

Informace na sociální síti Twitter sdílel Tom Henderson, insider v poslední době píše zejména o Battlefieldu. Máme tyto informace ale brát s rezervou. Tak uvidíme, co si pro nás Rockstar přichystá.

Je ale zajímavé, že dosavadní spekulace mluvily o zasazení do Vice City v 70. nebo 80. letech. V té době by kryptoměny byly zvláštní. Jak se ale v minulosti nejednou ukázalo, neoficiální informace o GTA bývají velmi často falešné.

Grand Theft Auto 6 podle náznaků ve finanční zprávě společnosti Take-Two vyjde nejspíš až v období od dubna 2022 do března 2024. Každopádně, nový díl to bude mít velmi těžké. Přijde po GTA 5, které je velmi oblíbené a multiplayerový svět GTA Online přitáhl další hráče.