Japonské studio Polyphony Digital pokračuje v pravidelné podpoře Gran Turisma 7. Závodní exkluzivita pro PlayStation 5 a PlayStation 4 každý měsíc dostává novou aktualizaci. Ta nejnovější přiváží tři nové vozy, včetně legendy ze závodu 24 hodin Le Mans.

Vytrvalostním speciálem je Toyota GT-One (TS020) z roku 1999. Jde o další prototyp, který se dostává do Gran Turisma 7. Auto v závodě 24 hodin Le Mans skončilo celkem druhé za BMW V12 LMR. Přesto si červený speciál získal status legendy.

Druhým vozem je Lamborghini Urus. Jde o první SUV italské značky. Model z roku 2018 váží přes dvě tuny, ale díky výkonu 650 koní má maximální rychlost přes 300 km/h. Doplní ho Audi R8 Coupé V10 Plus z roku 2016. Poslední dva automobily najdete ke koupi v Brand Central, zatímco prototyp Toyoty nabízejí prodejci historických vozů.

Bohužel nová trať v aktualizaci není. Místo ní jsou do sekce Světové tratě přidány tři nové závody: Evropský Clubman Cup 600, Schwarzwaldská liga a Světové cestovní vozy 900 (závodní okruh 24 hodin Le Mans). Vše doplňují nové extra menu se sbírkou Jaguaru (sběratelská úroveň 41 a vyšší), Fukušima ve fotografickém režimu Scapes a po omezenou dobu oficiální samolepky televizního anime seriálu HIGHSPEED Étoile.