Japonské studio Polyphony Digital si u příležitosti premiéry filmu Gran Turismo připravilo speciální aktualizaci Gran Turisma 7. Speciální je v tom, že do hry přidá vzhled vozu Nissan GT-R Nismo GT3 '18 podle filmu. Možná vás ale mnohem více zaujme japonská sanitka značky Toyota, kterou si budete moci koupit v Brand Centrale ve druhé polovině září.

Srpnová aktualizace s označením 1.36 vyjde 7. 8. a obsáhne čtyři vozy: Chevrolet Corvette (C1) '58, Maserati MC20 '20, Toyota GR Corolla MORIZO Edition '22 a Toyota Ambulance Himedic '21. Japonskou sanitku ale bude možné ve hře zakoupit až ve druhé polovině září. Dřívější přístup bude k dispozici prostřednictvím kampaně dárek pro diváky v rozhodujících závodech světové série.

Dále budou do café přidány tři extra menu: Sbírka: Maserati (sběratelská úroveň 40 a vyšší), Sbírka: Aston Martin (sběratelská úroveň 44 a vyšší) a Sbírka: Vozy typu kei (sběratelská úroveň 27 a vyšší). Své automobily, včetně sanitky, pak budete moci vyfotit před i v japonské hasičské stanici.

Film Gran Turismo bude mít v českých kinech premiéru 10. 8. a představí příběh založený na skutečnosti, vychází ze série GT Academy, kterou Sony s Nissanem pořádala v letech 2008 až 2016. V hlavních rolích se představí Archie Madekwe, David Harbour a Orlando Bloom.