Kazunori Yamauchi, hlavní tvůrce Gran Turisma a šéf japonského studia Polyphony Digital, potvrdil brzký příchod tří nových automobilů do závodního PS5 a PS4 titulu Gran Turismo 7.

Drží se svého stylu, kdy na sociálních sítích sdílí siluetu tří vozů a vyzývá fanoušky, aby diskutovali o možnostech. Podle nich vidíme Nissan Skyline (R32) GT-R Nismo a dva retro vozy: Alfu Romeo Giulia Sprint GT z 60. let a Ford Maverick od Greening Auto Company z roku 1971.

Pojďme si o vozech něco povědět. V případě Nissanu se bude jednat o limitovaný homologační model GT-R Nismo z roku 1990, nasvědčují tomu pětipaprsková kola. S Alfa Romeo Giulia Sprint jste si mohli užít zábavu už v Gran Turismo 4–6, připojí se ke svému modernímu jmenovci.

Nejzajímavější je dle fanoušků Ford Maverick z roku 1971. Ten se pochlubí 1200 koňmi. Zajímavostí je, že na výstavě SEMA v roce 2018 získal cenu Gran Turismo Award – rok po modelu Phil Robles Civic, který se ve hře zatím neobjevil.

Aktualizace s trojicí vozů dorazí do Gran Turisma 7 nadcházející týden. Pravděpodobně vyjde ve čtvrtek 25. 5. Předchozí aktualizace z konce dubna přidala čtyři vozy, dvě extra menu do GT Café a další novinky.