Nadcházející pátek vychází akční adventura Gotham Knights. Poslední dny čekání ale konzolistům kazí nepěkné informace, k nimž se na Discordu musela vyjádřit výkonná producenta Fleur „Flaoua“ Marty. Vykašlali se vývojáři na optimalizaci?

Otevřený svět je poměrná zrádnou věcí hlavně ve chvíli, kdyby se v něm mělo pohybovat více hráčů. Spotřeba výkonu se v tu chvíli zvyšuje a stává se kamenem úrazu právě pro vyšší a stabilnější frekvenci snímků za sekundu.

Pravděpodobně stabilní snímkovací frekvence je důvodem, proč se v Gotham Knights nedočkáme režimu výkonu s vyšším počtem snímků.

Vím, že mnoho z vás se zajímá o dostupnost výkonnostního režimu v Gotham Knights na konzolích. Vzhledem k typům funkcí, které v naší hře máme, jako je poskytování plně nevázaného kooperativního zážitku v našem vysoce detailním otevřeném světě, to není tak jednoduché jako snížit rozlišení a získat vyšší FPS. Z tohoto důvodu naše hra nemá možnost přepínání výkonu a kvality a na konzolích poběží při 30 snímcích,“ uvedla výkonná producentka.

Co se kooperace týče, tak příběh můžete odehrát sami, stejně tak v doprovodu druhého hráče. Ve čtyřech si zahrajete akorát speciální kooperativní výzvy v režimu Heroic Assault. Ten dorazí v rámci bezplatné aktualizace až 29. 11. tohoto roku.

Heroic Assault se bude odehrávat ve speciálním prostředí připomínajícím arény, kde se hráči jako Batgirl, Robin, Nightwing a Red Hood postaví padouchům z Gothamu, budou plnit úkoly a musejí projít všech 30 úrovní.

Hra vychází 21. 10. tohoto roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.