Tak tohle je skutečně zajímavé. A velmi lákavé. Extrémně povedená akční adventura Ghost of Tsushima (viz naše recenze) se dočká bezplatného online multiplayeru.

Ghost of Tsushima: Legends bude spočívat v kooperaci čtyř hráčů, kteří prozkoumávají lokace a bojují proti nepřátelům inspirovaným japonskou kulturou a mytologií.

Legends ovšem nebude sledovat Jina ani jeho společníky, nýbrž úplně novou sestavu postav, které v očích místních občanů patří mezi legendy. Hlavní náplní kooperace je přitom důraz na kooperativní souboj a akci, jak slibují vývojáři skrze oznamovací článek na PlayStation Blogu.

Ghost of Tsushima: Legends bude exkluzivně kooperativní, a budete tak muset hrát v minimálně dvou nebo až ve čtyřech lidech. Každý hráč si přitom bude moci vybrat jednu ze čtyř tříd. Samuraje, Lovce, Ronina nebo Zabijáka. Každá třída přitom nabídne unikátní silné stránky a schopnosti, o nichž se dozvíme někdy v budoucnu.

Součástí této bezplatné aktualizace budou i dva typy misí. Pro dva hráče jsou nachystané příběhové úkoly se zvyšující se obtížností a blíže nepředstaveným „twistem“, který zajistí, že musíte se spoluhráčem precizně spolupracovat.

Pro až čtyři hráče jsou poté připraveny jednak Survival mise s vlnami nepřátel - včetně nového typu Oni s nadlidskými schopnosti - a jednak velmi těžká Raid mise (není jasné, jestli jich časem bude více). Ty vyjdou krátce po vydání zbytku aktualizace a pošlou vás do úplně nové říše s velmi náročnými a brutálními nepřáteli.

Ghost of Tsushima: Legends vyjde někdy v průběhu letošního podzimu zcela zdarma pro vlastníky původní hry. Pro hraní ovšem bude potřeba PS+. Více detailů se dozvíme někdy později.

INDIAN NOW!