V září dojde k oživení závodní hry Forza Horizon 5. Studio Playground Games pro hráče připravuje bezplatnou aktualizaci se zcela novým režimem, který vám umožní zahrát si s auty na schovávanou.

Mód nazvaný Hide and Seek je určen pro šest hráčů. Pět z nich se stane hledači, kteří budou pátrat po posledním hráči. Ten se bude ze všech sil snažit skrývat a uniknout svým pronásledovatelům.

Nový režim je rozdělen na dvě části, každá trvá čtyři minuty. V první části si hráči hrají na kočku a na myš a bojují o body. Po čtyřech minutách se na mapě aktivuje oranžový kruh, do něhož se musí hledaný závodník dostat, aby unikl svým pronásledovatelům.

Hráči budou vybaveni speciálními dovednostmi. Jakmile se naplní měřič, hledaný hráč se bude moci zamaskovat, aby se skryl před zraky ostatních a 20 sekund si z nich dělal blázny. Jen pozor, pokud projede těsně vedle svých soupeřů, tak odhalí svou pozici. Takto ho může hráč druhé strany označit a ostatní vidí jeho přesnou polohu po dobu 20 sekund. Jinak speciální radar ukazuje přibližnou polohu hledaného.

Hide and Seek dorazí do Forzy Horizon 5 už 10. 9. V tento den dojde k další proměně stadionu. Tentokrát se z něj stane bludiště. Těšit se můžete rovněž na návrat výzev. Jedním z nových aut bude Chevrolet Camaro Jordan Luka 3 Motorsport Edition z roku 1969.