Tak jako každá nová sezóna ve Fortnite i tato je představena trailerem, ve kterém můžeme vidět ty hlavní a stěžejní novinky pro desátou sezónu. Nebo jak Epic říká - Season X.

Jedna z menších novinek se týká Save The World, kde nově budete moci používat tance, které znáte z módu battle royale.

A naopak jedna z hlavní novinek je oblek the B.R.U.T.E. - stroj, který je určen pro dvě osoby, přičemž jednomu z nich umožňuje ovládat útočnou věž a druhý strojem pohybuje. Ve hře tedy budou tzv. mechové a ty budete moci libovolně ovládat. Dále budou k dispozici zóny Rift, které byly vytvořeny explozí. Tyto body Rift, které se ve hře už párkrát objevily, jsou dozajista klíčovou součástí desáté sezóny.

„Čas je zkroucený a nulový bod se stal nestálým,“ vysvětluje Epic. Pokud jste hráli Fortnite i v minulých sezónách, určitě víte, že nyní na ostrově chybí spousta míst, která byla zničena a spousta hráčů brala tato místa za ztracená. Nyní by se měla vrátit, avšak v jiné podobě než si je pamatujete. Dočkáme se snad i cestování časem

Tato sezóna opět vypadá zajímavě. Tím, co nabízí, tak alespoň částečně a opětovně mění styl samotného hraní, což je i důvod, proč je Fortnite stále tak oblíbený. A jak se tato sezóna líbí prozatím vám?