Spolupráce mezi Sony a Square Enix pokračuje. 6. 2. na PlayStation 5 a PlayStation 4 vyjde netradiční akce Foamstars, kde na dva týmy po čtyřech hráčích čeká pěnová party. Hra bude navíc dostupná v klasickém PlayStation Plus. Každý předplatitel si ji bude moci do své digitální knihovničky přidat od 6. 2. do 5. 3. 2024. Jinak bude stát 29 eur.

Producent Kosuke Okatani vysvětlil, že zařazením do PS Plus se snaží vybudovat od začátku velkou komunitu. Ta je pro úspěch PvP titulu důležitá. Vývojáři plánují bezplatný sezónní obsah a mají připravené také placené kosmetické položky. Každou sezónu bude doprovázet volitelný Season Pass za 6 eur.

Hra Foamstars měla být vyvinuta s cílem vytvořit hru, kterou si může užít každý. Ať už jde o hráče, který chce hrát takticky a otestovat své dovednosti, nebo hráče, který se chce jen tak nenuceně bavit s přáteli. Proto Foamstars nabízí tři režimy: Smash The Star se točí kolem spolupráce, abyste vyřadili hvězdného hráče, Happy Bath Survival je bláznivá bitva v aréně i mimo ni a Rubber Duck Party přináší boj o gumovou kachničku.

Pokud chcete vědět více, máme pro vás preview.