Lawrence Sullivan je přesvědčen, že v Rockstar Games ukradli jeho podobiznu. Krátce po zveřejnění prvního traileru Grand Theft Auto VI začal známému studiu vyhrožovat. Nejprve požadoval dva miliony, potom tři miliony, pět milionů, a nakonec deset milionů dolarů.

Floridský Joker si zřejmě uvědomil, že od Rockstaru žádné peníze nedostane, tak to zkouší jinak. Nabízí vývojářům GTA 6 spolupráci a chce nadabovat postavu, která se mu podobá. I když o této postavě v současné době nic nevíme; trailer naznačil její větší zapojení do příběhu. Potetovaný chlápek s fialovými vlasy byl pravděpodobně zatčen omylem, když policie pátrala po hlavní dvojici (Lucia a Jason). Je možné, že se bude chtít pomstít a my se s ním nejednou setkáme.

Zpět k Sullivanovi. Ten navzdory nabídce nadále vyhrožuje: „Opravdu se vás nesnažím žalovat, ale pokud budu muset, udělám to,“ dodává. Tím Rockstaru vzkazuje, že buď s ním bude spolupracovat, nebo se setkají u soudu.

To by si měl ale Sullivan dobře rozmyslel. Jeden právník, který zastupoval videoherní společnost v podobném sporu, ho upozorňuje, že jeho šance jsou velmi malé. „Je to jen další chlápek s tetováním na obličeji.“

Na navázání kontaktu se Sullivanem má Rockstar měsíc. Tak uvidíme, s čím přijde floridský Joker potom. Na internetu se objevují různé komentáře, někteří se smějí tomu, jak Sullivan vystupuje. Jiní dávají otázku, zda tohle všechno náhodou není marketingová kampaň řízena Rockstarem.