Nakonec kauza kolem floridského Jokera nevyšuměla. Lawrence Sullivan se po pauze ozval a dává Rockstaru poslední varování. Navíc požaduje 250 % původní částky.

Sullivan je přesvědčen, že vývojáři Grand Theft Auto VI ukradli jeho podobiznu. Nejprve požadoval dva miliony dolarů a potom tři miliony. Nyní chce až pět milionů. Na odpověď má známé studio čas do 11. 1. 2024, kdy má Sullivan narozeniny. Pokud neodpoví, hrozí floridský Joker právními kroky.

Ve středu jsme vás informovali, že Rockstar začal vydírat také podivný dredař. Ten tvrdí, že ho tvůrci také zneužili. Dle právníka, který v podobných případech zastupuje společnosti, nemá Sullivan šanci uspět. Místo vydírání by si měl využít pozornosti, která se mu díky GTA 6 dostala. Co si o tom myslíte vy?

Pokud jste v posledních dnech zaznamenali spekulace o herní době GTA VI, tak těch 35 až 40 hodin byla jen předpověď od jistého insidera Michaela. Některá média z toho udělala velkou spekulaci. Michael si myslí, že herní doba bude podobná jako u GTA V, zatímco Red Dead Redemption 2 má příběh na 50 hodin. Dohrání na 100 % potom zabere až 182 hodin. U GTA 5 je to 83 hodin.