Čekají Rockstar Games dlouhé právní bitvy? S největší pravděpodobností ne, ale je zajímavé sledovat, jak se někteří chtějí na Grand Theft Auto VI přiživit.

Na začátku měsíce požadoval floridský Joker po známém studiu odškodné za parodii v oznamovacím traileru. Lawrence Sullivan chtěl milion až dva miliony dolarů, jinak se začne soudit. Rockstar dle všeho vůbec neodpověděl a celá kauza vyšuměla.

Teď dostala společnost ultimátum od podivného dredaře, který je přesvědčen, že ho tvůrci využili a požaduje po nich peníze do sedmi dnů. Co se stane potom, to můžeme pouze hádat, ale pravděpodobně nic. Když neuspěl Sullivan, tak je těžké si představit, že uspěje tenhle.

Někteří hráči si myslí, že inspirací pro rappera byl Kodak Black, Otázkou je, zda s ním Rockstar oficiálně spolupracuje. Studio čas od času využívá skutečné celebrity. Například v aktualizaci GTA Online je Dr. Dre, zatímco v GTA: San Andreas mezi náhodnými NPC byly celebrity 90. let, jako Kurt Cobain nebo LL Cool J.

Kdo se ozve příště? Prdelatá černoška, co bude twerkovat na střeše auta? Nebo nějaká striptérka z Miami?

Jeden ze známých právníků, co zastupuje velké společnosti v podobných kauzách, radil floridskému Jokerovi, aby zapomněl na nějakou žalobu a místo tohoto využil pozornosti, kterou se mu díky videu dostává. Sullivan naopak ve svých videích tvrdil, že mu Rockstar vzal život.