V době pandemie covidu-19 se z Among Us stal hit. Úspěšného konceptu okatě využívá Epic Games u nového režimu v battle royale akci Fortnite a teď ho napodobuje i First Class Trouble od studia Invisible Walls.

First Class Trouble je dedukční party hra pro šest hráčů, kteří se nacházejí na palubě luxusního vesmírného křižníku v alternativní časové linii 50. let minulého století. Na začátku každé hry jsou náhodně vybráni čtyři hráči jako Residenti, kteří se společně musejí pokusit zastavit neovladatelnou umělou inteligenci v srdci lodi. Další dva hráči budou Personoidi. Jejich úkolem je lhát, podvádět a udělat cokoliv, aby zastavili Residenty, případně využili plný potenciál umělé inteligence, která se vymkla kontrole.

Vývojáři tvrdí, že vesmírný křižník je dokonalým hřištěm pro šťastné náhody. Při průzkumu zjistíte nové způsoby, jak eliminovat přátele i nepřátele v každé úrovní. Nechybí ekologická rizika v podobě požáru, špatné kabeláže a nešťastně visícího lustru. To vše můžete využít ve svůj prospěch.

Hra First Class Trouble je dostupná v předběžném přístupu na Steamu od jara letošního roku a chystá se na PlayStation 5 a PlayStation 4. Verze pro novou generaci konzole od Sony využije haptickou odezvu a adaptivní spouště bezdrátového ovladače DualSense.