Smíšené recenze na Steamu, průměrné hodnocení 35 % od novinářů a má recenze s doporučením 2/10 dává jasně najevo, že závody Fast & Furious Crossroads se nepovedly. Autoři série Project Cars ze Slightly Mad Studios připravili špatný příběh, hrozný jízdní model, repetitivní a nudné mise, a navíc vše zabalili do grafiky, která připomíná spíše éru PS3. Agregátor recenzí, server Metacritic, dokonce označil závodní hru s využitím licence Rychle a zběsile za čtvrtou nejhorší hru roku 2020.

Není divu, že jsme o Fast & Furious Crossroads po vydání téměř neslyšeli, jistě na nepovedený projekt chtěli zapomenout i vývojáři. Ti nyní ve spolupráci s Bandai Namco oznámili, že titul bude 29. 4. 2022 ve čtyři hodiny ráno našeho času vyřazen z nabídky digitálních obchodů.

Ti, kteří si hru zakoupili, ji budou mít nadále v knihovně, budou ji moci hrát a stáhnout si ji. Nadále budou fungovat online režimy a servery hry. Fyzické konzolové verze pro Xbox One a PS4 bude možné nadále zakoupit, pravděpodobně do vyprodání zásob.

Fast & Furious Crossroads jsou akční závody s Vinem Dieselem v roli hlavního hrdiny série Dominica Toretta. Nechybí ani Michelle Rodriguez jako Letty Ortiz a Tyrese Gibson jako Roman Pearce.