Už je to rok, co byla oznámena multiplayerová AAA hra Fairgame$, která vzniká v týmu Haven Studios pod PlayStation Studios pro PC a PS5. Díky pracovnímu inzerátu se dozvídáme, že titul za krátkou dobu ušel dlouhou cestu.

Inzerát na producenta popisuje Fairgame$ jako multiplayerovou AAA střílečku, která má hráčům přinést svobodu, vzrušení a hravost. Nový člen týmu bude spolupracovat na tom, aby hra nabídla špičkové možnosti pro přizpůsobení.

Z dřívějška víme, že to bude PvPvE loupežná akce, jejíž vývoj vede sympatická Jade Raymond. Fairgame$ nám má dát příležitost porušovat pravidla jako novodobý Robin Hood. „Vnikněte do zakázaných míst po celém světě, naplňte si kapsy jako dítě v cukrárně a odhalte nekalé plány nedotknutelných miliardářů,“ dodává stará tisková zpráva.

„Díky našemu talentovanému, vášnivému týmu a jeho výjimečným přínosům jsme za krátkou dobu udělali úžasný pokrok,“ píše se v novém inzerátu. „V Havenu jsme vytvořili kulturu založenou na laskavosti, přizpůsobivosti a odvaze, která uvolňuje kreativitu. Naše první nová značka pro PlayStation je na dobré cestě přinést AAA multiplayerový zážitek s vizí vybudovat systémový a rozvíjející se svět zaměřený na svobodu, vzrušení a hravost, který bude hráče bavit a naplňovat po celá léta.“

Fairgame$ se řadí mezi chystané live-service projekty Sony. Zatím nemá stanovené datum vydání. Místo toho víme, že letos vyjde střílečka Concord. Doplnit by ji měl nový Astro Bot.