Znám málo lidí, co by neznalo nebo dokonce nehrálo „brutální“ střílečku Doom. V té jsme si mohli postřílet pár démonů vycházejících z porouchaného teleportačního zařízení. Pardon, řekl jsem pár? Myslel jsem nespočitatelné množství démonů. Hry s tímto tématem se na trhu objevily již od roku 1993 a jsou od společnosti id Software. Nebo je tady poměrně nedávný reboot série od společnosti Bethesda, který jsme pro vás recenzovali. Nyní byl oznámen dokonce film, na který se zaručeně většina z nás bude těšit.

Oznámen byl na twitteru herečky Niny Begrman. Ta uvádí, že právě podepsala veškeré dokumenty potřebné pro začátek spolupráce na novém filmu Doom od Universal Pictures. Dále uvádí, že na filmu se bude pracovat v Bulharsku. Bohužel není zatím uvedeno, jaký režisér bude mít film na starost, ale jakmile to zjistíme, zaručeně vás budeme informovat.

Jeden film s touto tématikou byl již natočený v roce 2005, ve kterém si zahrál sám Dwayne Johnson alias The Rock. Ten ale nebyl zrovna populární a pro producenty i poměrně prodělečný. Doufejme, že takto nedopadne i nový film.

Napište mi do diskuze pod článkem, zda si na film do kina zajdete, nebo si myslíte že to dopadne jako filmová verze Assassins Creed, který jsme zrecenzovali ve Filmových Novinkách