Do konzolových a mobilních verzí bezplatné námořní akce World of Warships: Legends připlouvá srpnová aktualizace, která chystá hru na podzim.

Vývojáři ze společnosti Wargaming připravili nové legendární a prémiové lodě k odemknutí a trojici nových bezplatných projektů Bureau, které mohou hráči zkoumat a získat tak tři lodě legendárního stupně.

Součástí aktualizace je také kultovní americká metalová kapela Megadeth, další klasická kampaň ve stylu Legends, jež trvá 5 týdnů a obsahuje 100 milníků, na jejím konci čeká německý prémiový torpédoborec Z-44 VIII. úrovně. V neposlední řadě jsou tady tři nové sezóny bitev v aréně.

Pojďme si nový obsah detailněji rozebrat:

Tři bezplatné lodě legendární úrovně v The Bureau Project jsou připraveny k výzkumu a jsou plné herních odměn k odemčení. Do této řady patří francouzský těžký křižník Henri IV, obdařený rychlostí a údernými děly velké ráže, a pozoruhodně silně vyzbrojená loď se šestnácti 15palcovými děly – italská bitevní loď Cristoforo Colombo. Objevuje se také panevropský torpédoborec Halland, který dokáže svými rychle nabíjenými torpédy a děly způsobit značné škody na moři i na obloze. Tato dynamická trojice legendárních evropských plavidel čeká na hráče jako závěrečná odměna za tři různé projekty.

Srpnová aktualizace přivítá ve vodách Legends novou kampaň. Hráči s aktivní podporou Admirality, kteří dokončí kampaň Wagen un Winnen, si mohou na konci 100 milníků v průběhu 5 týdnů zajistit německý prémiový torpédoborec Z-44 VIII. úrovně. Tato speciální loď je vybavena torpédy s rychlým nabíjením a dlouhým dostřelem a její skvělé utajení jí umožňuje nenápadně rozsévat spoušť, zejména když aktivuje spotřební materiál Generátor kouře. Pro všechny hráče, kteří se nechají vyrušit z akce, je v této kampani povolena mechanika dohánění.

Spolupráce s kapelou Megadeth přináší zcela zdarma americký křižník Tier IV Premium Rattlehead; 2x podobu Commander, na které je vyobrazen samotný Dave Mustaine a maskot kapely Vic Rattlehead; a speciální vlajku, základnu pro nášivku a symbol nášivky. Tento metalový obsah je k dispozici do 2. 10. prostřednictvím platformy nebo herního obchodu (pokud jste na mobilu), misí a sociálních sítí Legends.

Vedle Bureau Projects odstartují od 7. 9. tři sezóny hry Arena Battles. V tomto kooperativním bitevním režimu se utkají čtyři tříčlenné týmy v boji o námořní nadvládu a hráči budou vytahovat své sezónně způsobilé lodě úrovně IV-VI. Bez letadlových lodí a s implementovanou speciální mechanikou Arms Race, která umožňuje využívat permanentně vylepšitelné bonusy, se chystá spousta akce.