Rocksteady Studios odkrývá karty. Dočkali jsme se představení obsahu pro čtyři sezóny Suicide Squad: Kill the Justice League. Vývojáři potvrdili, že do hry budou postupně přidávat nové hratelné postavy, stejně tak další prostředí, zbraně, souboje s bossy, varianty nepřátel a další věci.

V první sezóně se můžeme těšit na Jokera jako hratelnou postavu. Jeden z nejslavnějších padouchů přijde se zbrusu novým prostředím The Daily Cackle, novými zbraněmi, novými variantami protivníkům, novými souboji s bossy, novými hádankami Riddlera a novými Pevnostmi. V novém příběhovém obsahu se možná objeví Two-Face a Scarecrow.

Pokud jste zmateni příchodem Jokera, tak nejde o potrhlého klauna ze série Batman: Arkham. Jeho osud se totiž nezměnil. Tenhle Joker pochází z alternativní reality známé jako Elseworlds. Tyhle světy vytvořil Brainiac ve snaze stvořit Colu, svůj domovský svět. Proto se do Suicide Squad: Kill the Justice League dostane také zamrzlá verze Metropolis, Arkham Asylum, Gotham City nebo něco, co vypadá jako Metropolis se středověkou tématikou.

To bychom měli ohledně vysvětlení. Každá postava bude mít unikátní schopnosti, zbraně a další věci. I když z testování uzavřené alfa verze se moc nezdálo, že by mezi čtveřicí startovních hrdinů byl velký rozdíl (naše dojmy). Joker dle videa bude používat deštník.

Každá sezóna bude mít dvě epizody stálého obsahu, takže hráči se k nim kdykoliv budou moci vracet. Navíc sezónní obsah bude zdarma. Placený Season Pass zahrne pouze kosmetické předměty.

Nultá sezóna začíná 2. 2. 2024, kdy Suicide Squad: Kill the Justice League vychází na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hrát můžete klidně sami. V takovém případě se umělá inteligence může ujmout botů z týmu jiného hráče. Po dohrání příběhu na vás čekají žebříčky, abyste mohli překonávat skóre jiných hráčů.