Někteří si mysleli, že se kolem světa Simíků už moc neděje. Není tomu tak. Neustále vycházejí nová a nová rozšíření a celkový jejich počet, se za téměř tři roky vývoje, rovná počtu rozšíření pro předchozí díl jehož datum vydání bylo 5. června 2009 a vývoj skončil v roce 2013 vydáním posledního dodatku Do Budoucnosti, který všechno završil ohromným úspěchem u všech The Sims hráčů. A rozhodně tím vývoj pro The Sims 4 nekončí. 

Nedávno měli sami hráči hlasovat o tom, jaké téma kolekce či herního balíčku bude. Hlasovalo se ve 4 po sobě následujících týdnech. První týden se jednalo o téma daného rozšíření, další týden už se hlasovalo o stylu, dále pak o objektech a oblečení. Toto rozšíření o kterém se hlasovalo by mělo vyjít někdy na podzim a nebála bych se, že se mezitím dočkáme i dalších a to třeba i dodatků.

Nová kolekce nese název Fitness a tudíž je jasné o co vlastně půjde. Exkluzivním objektem pro tuto kolekci je lezecká stěna, která nabídne simíkům jak možnost vylepšit si kondičku, tak trošku adrenalinového zážitku. Dále vám toto rozšíření nabídne spoustu nového sportovního oblečení, pro obě pohlaví simíků. Nový nábytek, hlavně k výbavě posilovny a všeho co k ní patří.Konečně se také dočkáme cvičení pomocí televize, které spoustě hráčů tolik chybělo, tak snad to naši simíci ocení! 

Kolekce vychází 20. června u nás a koupit si ji můžete samozřejmě na Originu, ale i v kamenných obchodech. Více informací o balíčku naleznete na oficiálních stránkách hry, nebo se můžete podívat na video.