Hráči Fortnite mají předčasné Vánoce. Epic Games je dnes potěšil závěrečnou sezónou čtvrté kapitoly. Ta se vrací na začátek battle royale hitu s původními mapami i vybavením.

Pátá sezóna čtvrté kapitoly se jmenuje Fortnite OG a hráči se mohou hned vrhnout do původní mapy páté sezóny první kapitoly a navštívit ikonická místa, včetně Tilted Towers. Navíc ostrov se bude postupně měnit a přinášet další obsah z první kapitoly, včetně zbraní a vozidel.

Epic má v plánu tři velké aktualizace Fortnite OG. V každé se bude vracet k jiné fázi první kapitoly Fortnite, počínaje 5. sezónou první kapitoly. Takže v Battle Royale a Zero Build nyní najdete nákupní vozíky, ATK, útočné pušky, brokovnice a další. Zábava může začít.

Už 9. 11. dorazí obsah ze šesté sezóny. To bude znamenat například Double Barrel Shotgun, Clinger, Six Shooter, Chiller Trap, Port-a-Fortress, Mounted Turret, Quadcrasher a Driftboard. 16. 11. se o pozornost přihlásí obsah ze sezón sedm a osm. Takže dojde například na Frosty Flights, Flint-Knock Pistol, Minigun, Quad Launcher, Poison Dart Trap, Itemized Glider Redeploy, Buried Treasure, X-4 Stormwing a Pirate Cannon. 23. 11. potom obsah nejen ze sezóny devět, včetně Heavy Sniper Rifle, Proximity Grenade Launcher, Air Strike, Junk Rift, Storm Flip, Jetpack a The Baller. Část z toho je vidět v galerii.

Nějaký obsah se bude mísit mezi jednotlivými sezónami první kapitoly. Takže například v šesté sezóně můžete narazit na obsah, který v původní šesté sezóně první kapitoly Fortnite nebyl.