Pro Fortnite není ikoničtějšího jména, než je streamer Tyler „Ninja“ Blevins. Ten dlouhé roky žádal Epic Games o svůj skin ve hře. Vývojáři mu nyní jeho sen splnili.

Streamer žhavou novinku oznámil na svém Mixer kanálu, kde zároveň skin představil. Sám Ninja ho už samozřejmě vlastní a hned se rozhodl ho pořádně vyzkoušet v akci. Pokud byste o něj měli zájem i vy, tak nezoufejte, prodej bude spuštěn 17. ledna v 1:00 našeho čas a potrvá až do nedělní půlnoci.

Skin bude součástí Icon Series, kde už mají tu čest být například umělci Marshmello a Major Lazer. A Ninja není rozhodně poslední, protože již teď víme o spolupráci Epicu se streamery „Loserfruit“ a „TheGrefG“.

Skin samozřejmě není to jediné, co k Ninjovi dostanete. Ten se totiž bude prodávat v balíčku, který bude obsahovat ještě navíc Ninja Style Emote, Ninja's Edge Back Bling, což je skin pro batoh, a Dual Katanas Pickaxe, který z vašeho krumpáče udělá dvě katany.

A kolik balíček bude stát? No, to se budeme muset nechat překvapit až po vydání. Epic totiž nezveřejnil přesnou částku, ale dle odhadů to bude něco mezi 1 500 až 2 000 V-Bucks.

Sám Ninja nabádá své sledující, aby při nákupu použili kód NINJA. Zda jen z důvodu zisku navíc, nebo dostanete slevu, se zatím neví, takže i zde se budeme muset nechat překvapit.

Pokud by se vám náhodou nelíbil první vzhled Ninji, tak tu máme ještě další 3 varianty, které už si Ninja navrhoval sám.

Kromě skinu pro Ninju se hra dočkala i prvního většího updatu od nového roku. Ten nám do hry přidává, kromě již známého vylepšování zbraní o úroveň výš, možnost změnit specializaci zbraně. Takže například z assault rifle jste schopní udělat heavy assault rifle.