Tak je to tady, nový trailer na další sezónu Apex Legends je tu a s klidným svědomím můžu říct, že kromě WoW jsem dlouho neviděl takhle nabušený trailer, který dobře vypadá, dobře se sleduje, a navíc jsem se i zasmál. Kromě toho, že tedy trailer vypadá cool, ukazuje i spoustu novinek, které nás už v úterý čekají. Samozřejmě nechybí již 100x omílaný Crypto, o kterém už víme měsíce dopředu. Dále přichází "předvedení" nové zbraně Charge Rifle. Pokud zbraň bude fungovat stejně, jako v Titanfall, tak se bude jednat o sakra silnou zbraň. Jen pozor, před výstřelem se musí nabít.

To jsou samozřejmě moc pěkné novinky, ovšem, ty už byly známé, pokud se o nich chcete dozvědět více, může ZDE. Ale velkým překvapením pro nás je naprosto nová mapa, do které se se svým týmem společně vrhnete. Nabízí sněhové závěje nebo žhavou sopku. Více toho bohužel o mapě nevíme. Ovšem i přesto, že podrobnosti nevíme, trailer ukázal to hlavní, a to a první pohled na všechny Biomy co nás čekají. Takže rozdíl z Kings Canyon's bude viditelný na první pohled.

V traileru jsme taky mohli vidět vlak projíždějící ledovým biomem a dle odhadů se bude jednat o takovou jinou variantu Drop Ship, jež se spawnuje v Kings Canyon's. Ovšem i tato otázka zatím zůstává viset ve vzduchu. A další a snad již poslední otázka zní, jak to bude s vyhledáváním zápasů. Buď si budete moci vybrat, do jaké mapy naskočíte, nebo to zůstane na náhodě.

Další novinkou, kterou jsme ale v traileru neviděli, by měl být v brzké době night mód. Snímek, který obletěl celý Reddit, ukazuje Airbase v nočním světle a nevypadá to vůbec špatně. Avšak i zde nás trápí nedostatek informací, tak si holt budeme muset ještě chvilku počkat.

Tak co říkáte na nový trailer? Za mě jeden velký palec nahoru. Těšit se na novou sezónu můžeme již toho úterý 1.října.