Na Twitchi se předčasně objevily reklamy o dostupnosti demoverze remaku Resident Evil 4. Reklamy hlásí, že demo už je k dispozici. To sice ještě není, ale je více než pravděpodobné jeho zveřejnění dnes v noci během Capcom Spotlight.

Japonská společnost odstartuje svou prezentaci dnes ve 23:30 našeho času a jejím vrcholem budou dle všeho nové gameplay záběry z přepracovaného dobrodružství agenta Leona Kennedyho.

Capcom Spotlight bude mít 26 minut. Kromě Resident Evil 4 remaku se objeví Mega Man Battle Network Legacy Collection, Monster Hunter Rise: Sunbreak, Ghost Trick: Phantom Detective a Exoprimal.

Capcom demo remaku Resident Evil 4 oznámil už dříve, ale dosud nebylo jasné, kdy bude k dispozici. Plná hra vyjde 24. 3. tohoto roku pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a PS4. Později dorazí aktualizace s plnou kompatibilitou pro PlayStation VR2.

Na závěr dobrá zpráva. Tvůrci zaznamenali stížnosti na kvalitu deště, který pronásleduje Leona a snižuje viditelnost. Vypadá podobně jako v Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Naštěstí oprava deště bude součástí day one patche, potvrdil producent Yoshiaki Hirabayashi v rozhovoru pro Press Start Australia.