Pokud jste doposud hráli populární hry od Riotu a stále smutně koukáte na nízkou zásobu vašich šampionů, agentů, kartiček a legend, tak pro vás máme přímo skvělou zprávu! Zároveň je to tak úžasná zpráva, že dlouholetí hráči League of Legends, Valorantu i Teamfight Tactics by měli raději odvrátit zrak. Vstup dál je jen na vlastní nebezpečí.

Riot na dnešní konferenci Xbox & Bethesda Games Showcase oznámil spolupráci s Xboxem. Na tom by nebylo nic špatného, ba naopak je to další možnost, jak si zahrát populární tituly. Co ale namíchlo nejednoho člověka, tak jsou bonusy s tím spojené. Lépe řečeno, dlouholetí a věrní hráči, kteří mají všechny koupitelné věci poctivě vydřené a nasbírané.

Díky Xbox Game Passu totiž dostanete v League of Legends naprosto všechny šampiony zdarma. Pro lidi, co chtějí hrát League of Legends: Wild Rift  také čeká překvapení v podobě všech dostupných hratelných postav. Valorant nezůstane opominut a všichni agenti vám jsou dáni zcela zdarma. Legends of Runeterra nabídne celý zakladatelsky set karet a Teamfight Tactics? Tak tam dostanete všechny minilegendy, které upozorňujeme, se bez zakoupení propustky doopravdy velmi obtížně sbírají.

Jak bude přesně spolupráce mezi těmito společnostmi fungovat nám v průběhu následujících měsíců objasní. Bude nám vysvětlena jejich vzájemná spolupráce a jak bude možné získat výhody z Game Passu.