Někdy vypadá hra lépe, někdy hůře. To je případ detektivní first-person střílečky RoboCop: Rogue City od autorů Terminator: Resistance a Rambo The Video Game. Studio Teyon na svém projektu nadále pracuje a možná kvůli odlišné zpětné vazbě došlo k tichému odkladu.

RoboCop: Rogue City byl odložen podruhé. Původně měl vyjít letos v červnu, potom v září a nyní je slibován 2. 11. 2023 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nový termín byl potvrzen v popisku nejnovějšího videa, všiml si například server ComicBook. Stejné datum se potom objevilo i na sociálních sítích.

Později by hra měla vyjít ještě na Nintendo Switch.

Hrát budete za detroitského policistu Alexe Murphyho, jenž je po smrtelném zranění přestavěn na kyborga zvaného RoboCop, na nás čeká kampaň o délce 20 až 30 hodin s několika konci. Chybět nebudou vedlejší úkoly, dialogové stromy a pacifistické možnosti. I když, jak se sami můžete podívat ve videu, hra sází hodně na brutalitu. Přece jen je RoboCop vyzbrojen silou a odolností, pokročilou skenovací technologií a dalšími špičkovými nástroji, aby nastolil spravedlnost a zatkl/zlikvidoval rostoucí kriminální živly ve městě.