Z Destruction AllStars se vyklubal celkem zajímavý multiplayerový titul a pokud vlastníte PlayStation 5, vůbec není na škodu si ho vyzkoušet. Ovšem musíte si dát pozor, kdy se hru rozhodnete hrát, jelikož pokud si zvolíte špatný čas, najít hru by mohl být pěkný oříšek. Většina hráčů se totiž do hraní Destruction AllStars pouští nejčastěji mezi 18:00 a 24:00 v týdnu a mezi 15:00 a 03:00 o víkendech.

Přečtěte si také: Destruction AllStars se pokusí získat hráče první sezónou

Vývojáři ze studia Lucid Games si jsou tohoto problému vědomi, a proto přicházejí s řešením. Do hry přibydou online boti, kteří hru doplní, pokud by se moc dlouho čekalo na normální hráče. Nemusíte se ale bát, že byste narazili na boty v kompetitivním režimu Blitz. V něm toto automatické doplňování nebude fungovat.

„S komunitou o velikosti Destruction AllStars, rozloženou po celém světě, máme časy vrcholné a nízké hráčské aktivity pro herní matchmaking,“ uvádí studio Lucid Games ve svém oznámení. „Chceme zajistit, že zápasy budou do maximální kapacity naplněny reálnými hráči, ale když chybí X hráčů při frontě na zápas, AI boti zaujmou zbývající místa.“

Malé množství hráčů může být způsobeno nedostatkem konzole PlayStation 5 a je možné, že jakmile bude konzole normálně dostupná na trhu, problémy s vyhledáváním zápasů kompletně odezní. Přeci jen vývojáři slibují, že jejich titul bude stále růst a přinášet novinky, což by mohlo přilákat nové hráče. Navíc snížená cenovka z 1800 Kč na 550 Kč by všemu také mohla pomoci.