Návrat demoličního derby na herní trh v podobě Destruction AllStars byl rozhodně povedený. Hra má sice nějaké ty mouchy, ale nakonec se jedná o dost podařený titul, který vás dokáže zabavit. K tomu všemu je hra v tuhle chvíli zadarmo, pokud vlastníte předplatné PS Plus, a bude tomu tak až do 5. dubna/apríla.

To nás ale přesouvá k ceně, kterou budete muset zaplatit, až hra PS Plus opustí. V případě, že stále nemáte svůj PlayStation 5 a Destruction AllStars vás zaujalo, ovšem následně jste byli odrazeni cenou 70 euro (cca 1800 Kč), za kterou byl titul dosud nabízen, tak pro vás mám skvělou zprávu. Závody plné destrukce si totiž budete moci pořídit za 20 euro (cca 550 Kč), což už je celkem přijatelná cena.

Přijatelnější cena ovšem není tím jediným, co bylo ohledně Destruction AllStars oznámeno. Vývojáři z Lucid Games totiž vydali příspěvek na PlayStation Blog, kde se věnují novinkám, které můžeme očekávat v následujících jarních měsících. V průběhu února/februára se můžete těšit ještě na Double XP Weekend a Genesis Challenge Series.

Co jsou to ty Challenge Series, ptáte se? Jedná se o single-playerové výzvy, které se vždy točí okolo jedné postavy a jejího rivala. V rámci těchto výzev narazíte na klasické herní režimy, které znáte z multiplayeru, ale dojde i na nějaké speciální, se kterými se setkáte pouze zde. Challenge Series vám umožnují ozkoušet si postavy, za které normálně nehrajete, a k tomu všemu získáte speciální skiny a další předměty, jež jsou exkluzivní pro tyto výzvy.

V březnu/marci toho dorazí o něco více. K dispozici budou herní režimy, jako je Stockpile 4v4 nebo Mayhem 8v8. Budou také nadále pokračovat Double XP víkendy a dorazí 10 zbrusu nových skinů. K tomu všemu se otevře další Challenge Series, tentokrát zaměřená na postavu Bluefang.

Ohledně dubna/apríla už toho moc známo není. Stejně jako v předchozích měsících se zase můžete těšit na Double XP víkendy a nově si budete moci zahrát mód Carnado Solo. V Lucid Games mají ale prý v rukávu ještě další překvapení, o nichž zatím nechtějí nic prozradit.

Destruction AllStars vyšlo 2. 2. 2021 exkluzivně na PlayStation 5. Titul byl spuštěn v rámci služby PS Plus, takže pokud si toto předplatné platíte, můžete si hru do 5. dubna/apríla vyzvednout zdarma. A pokud stále přemýšlíte, jestli hra stojí za váš čas, můžete mrknout na naši recenzi, kde jsme hře udělili známku 7 z 10.