Dnes na PlayStation 5 vychází nová exkluzivita. Destruction AllStars jsou multiplayerové destruktivní závody sázející na šílenou jízdu a velké exploze. Vývojáři ze studií Lucid Games a Sony xDev při té příležitosti prozradili, že mají roční plán pro hru. To jinými slovy znamená, že bude minimálně rok podporována novým obsahem a bude postupně růst.

„Máme plán. Prvních několik měsíců je v podstatě o tom, abychom umožnili lidem hrát hru, samozřejmě se podíváme na statistiky a na to, co lidé hrají. I když máme plán na rok - přichází spousta skvělých věcí - tak se chceme zapojit do komunity a naslouchat jí,“ prohlásil John McLaughlin ze Sony xDev pro britský Eurogamer.

Přečtěte si také: Destruction AllStars můžou příjemně překvapit

Svými slovy naznačil, že by se chtěli inspirovat u přístupu vývojářů Fall Guys, kteří čile reagují na zpětnou vazbu hráčů a při tom zveřejňují předem plánované aktualizace.

Destruction AllStars si budou moci dnes přidat do své digitální knihovny her všichni majitelé PS5 s předplatným PlayStation Plus. Na SSD disku hra zabere pouhých 28,32 GB, což je překvapivé, když spousta her v dnešní době zabírá téměř 100 GB a existují i tituly vyžadující až 150 GB volného místa na disku. Samozřejmě lze očekávat, že v dalších měsících bude velikost růst.

Podívat se můžete na záznam ze State of Play s českými titulky. Vývojáři vysvětlili a ukázali vše podstatné z Destruction AllStars.