Destiny 2 se už nějakou dobu potýká s menším zájmem hráčů. Ve studiu Bungie proto odložili plánované velké rozšíření The Final Shape, aby dostalo větší péči a dokázalo hráče nalákat zpět do hry. Vývojáři si zdá se udělali domácí úkoly, přečetli zpětnou vazbu a zjistili, že si hráči už pěkně dlouho přejí možnost upravit vzhled svého Strážce.

Někteří vhodně podotýkají, že když Bungie teče do bot, tak dokáže dělat i něco pro komunitu, protože úprava Strážců bude v Destiny 2 opravdu dostupná. Navíc tahle úprava vzhledu nebude stát ani korunu a bude neomezená.

„Podívejte se, jestli vám to zní povědomě: Jako teenager jste vytvořili velmi drsného Awokena. Možná jste si vybrali nějaké politováníhodné tetování na tváři svého člověka nebo jste nesladili barvy úst a očí svého Exa. Nebo možná typ těla vaší postavy už neodpovídá tomu, kým jste. Ať už je důvod jakýkoli, vzhled svého Strážce budete moci změnit,“ píše Bungie.

„Vzhled svých Strážců budete moci upravovat kdykoli, bez nákladů a omezení počtu změn,“ dodává studio. Co měnit nepůjde, tak je původ Strážce. Také si musíme počkat na to, kdy aktualizace vyjde. The Final Shape je naplánováno na 4. 6., takže aktualizace bude dříve.