Letošní Halloween bude velmi děsivý! A to i mezi autíčky v populárním Rocket League. Čekat na vás budou nejen děsivé modely autíček, které se silně inspirovaly u nejpopulárnějších hororových filmů, ale připraveno je mnoho arén a výzev. Ty jen čekají na první dobrovolníky a odvážlivce, aby mohly rozpoutat tuhle divokou zábavu.

Hráči budou soutěžit hlavně mezi sebou, aby otevřeli různé předměty, ve kterých poznáte hororové nestvůry a záporáky, včetně Billyho ze Saw nebo Chuckyho z Dětské hry. Samozřejmě každý záporák má svůj speciální potisk nejen na model auta, ale má i svá vlastní vymazlená kola. Plnění úkolů není jen o sbírání aut. Těšit se můžete na halloweenské předměty, včetně zlatých dýní, jež po otevření nabídnout vzácný předmět.

V obchodě naleznete i speciálně stylizované výbuchy při střelení gólu. No, kdo by nechtěl při každém úspěšném zásahu slyšet Chuckyho nezapomenutelný smích. Je vám to málo? V nabídce naleznete i explozi inspirovanou Billyho Puppetem.

A pokud je to podle vás málo bláznivé, můžete vyzkoušet nový Cube mód. Míč mění za děsivou dýni, navyšuje povolenou rychlost, přidává hromadu mocných skoků…

Celá událost je časově omezena. Děsivá auta dorazí do hry už 19. 10. a zahrají si Cube režim. Od 26. 10. se vrátí do hry Heatseeker a vše si užijete až do 1. 11. 2022.

Rocket League si můžete zahrát zdarma na PC a konzolích PlayStation, Xbox a Nintendo Switch.