Nevybrané praktiky Activisionu Blizzard pokračují i po akvizici Microsoftem. Společnost naštvala fanoušky, když krátce před vydáním zakázala modifikaci H2M, která měla přinést původní multiplayerový zážitek Modern Warfare 2.

Tvůrci modu H2M obdrželi od Activisionu výzvu, aby okamžitě zastavili činnost. Ti nechtěli riskovat soudní spor a pouhý den před vydáním očekávané modifikace ji zrušili, informovali na platformě X.

Modifikace byla určena pro remasterované Call of Duty: Modern Warfare z roku 2017. Měla splnit přání početné komunity. O tom svědčí i výrazné navýšení prodejů hry na Steamu. Teď ji naštvaní hráči bombardují negativními recenzemi. Výsledkem je extrémně záporné hodnocení. Také vyzývají ostatní, aby vrátili hru.

Mezitím se na sociálních sítích objevují falešné profily, které se vydávají za H2M. Autoři upozorňují, že oni nemají v plánu vybírat peníze na pomoc. Činnost ukončili a tím to pro ně končí. Zklamaní hráči radí Activisionu, aby vývojáře modu najal a ve spolupráci s nimi oživil původní multiplayer Modern Warfare.