Nintendo u příležitosti dne Maria oznámilo nejen pokračování úspěšného filmu, ale také datum dvou her. V nadcházejících měsících se příznivci ikonické postavičky mohou těšit na Luigi’s Mansion 2 HD a Paper Mario: The Thousand-Year Door. Jen škoda, že nedošlo na žádný nový trailer.

Původní verze Luigi’s Mansion: Dark Moon vyšla před více než deseti lety na Nintendo 3DS. Moderní předělávku si vzalo na starost studio Next Level Games, které zavede bojácného Luigiho do různých strašidelných sídel, kde se to hemží duchy. Díky speciálnímu vysavači dokáže hlavní hrdina duchy vysát a vypořádat se s nimi, například ve zničené továrně, sněhem pokrytém dole nebo bývalé výzkumné laboratoři. Jenom takhle dokáže Luigi zachránit svého bratra Maria ze spárů King Booa.

Luigi’s Mansion 2 HD dorazí na Nintendo Switch už 27. června/júna letošního roku se singleplayerem a lokální a online kooperací až pro čtyři hráče. Pokud se nemůžete dočkat až budete jako bratr Maria chystat duchy, tak v roce 2019 na Switch vyšel Luigi's Mansion 3. Titul trochu zapadl, ale má dobré hodnocení.

Paper Mario: The Thousand-Year Door bylo oblíbené tahové RPG v době GameCube. 23. května/máje se na Switch dostane remaster s vylepšenou grafikou. S Marie se tak znovu můžete vypravit na epické papírové dobrodružství a posbírat hvězdy dříve než X-Nauti, kteří se snaží získat poklad Thousand-Year Door. Naštěstí máte mapu od princezny Peach, abyste mohli podniknout cestu barevným světem z papírů a našli ho jako první. Když jsme u princezny Peach, tak ta se brzy vypraví na vlastní dobrodružství. Více tady.