Jestli nevíte, zda-li bude remake Resident Evil 2 to pravé ořechové pro váš žaludek, budete jej moci okusit ještě před vydáním. Capcom potěšil fanoušky oznámením demo verze, která bude dostupná už tento pátek, 11. ledna, na všech platformách. O existenci dema se mluvilo už ke konci roku a naštěstí se nejednalo o fámu. Zároveň přichází velká výzva: na demo budete mít pouze 30 minut.

S názvem 1-Shot Demo se dostaneme za záda Leona Kennedyho do policejní stanice Raccoon City. Vaším úkolem bude ze stanice utéct do 30 minut, jinak máte smůlu. Demo nepůjde restartovat. Jestliže se vám zkouškou podaří projít a zbude vám ještě nějaký čas - v demu budou přítomny stopky -, můžete se vrátit zpět a hrát si dál, než čas vyprší. Posléze se vám spustí zbrusu nový trailer, který ještě nebyl zveřejněn. Když nebudete mít štěstí, nehrozí, že by někdo po dosažení této výzvy nenahrál trailer na YouTube. Capcom se zřejmě bude snažit jej blokovat, co to půjde, ale znáte to.

Resident Evil 2 jako takový vychází 25. ledna, demo bude přístupné až do konce měsíce. Času na rozhodnutí, jestli zainvestujete, tak budete mít více než dost.