Remake pro Resident Evil 2 neupoutal obecenstvo už jen svým oznámením, ale taktéž dechberoucí grafikou. Není se ani čemu divit, protože na něm dělá přes 800 vývojářů - pro porovnání na Resident Evil 6 pracovalo okolo 600 lidí. Capcom tomuto remaku očividně dosti věří a nechce ponechat nic náhodě. O to příjemnější je zpráva, že bychom se mohli dočkat v prosinci i demo verze. Capcom zprávu oficiálně nesdělil, ovšem na twitteru se objevila snůška vodítek, že by tomu tak mělo být.

Uživatel Anthony_Robert nahodil pár obrázků, z nichž jde poznat, že existuje nejenom jedna demo verze, ale rovnou dvě: jedno, v němž budete hrát za Leona, a v druhém za Claire. Vzhledem k tomu, že například i Resident Evil 7 měl demo verzi (a taktéž na PC platformě), můžeme brát tuto novinku vážně. Samozřejmě bez oficiálního oznámení nic není stoprocentní. Údajně bychom se dema měli dočkat zhruba v půlce prosince.

Twitter daného člověka je poslední dobou velice aktivní, co se tématu Resident Evil 2 Remake týče. Snad jeho slova padnou na úrodnou půdu a před Vánoci se budeme trochu bát.